Nuance

nuance kandeNuance er en dansk producent af smukt udstyr til køkkenet og spisebordet. Nuance blev skabt i 1983 med et simpelt design og en skandinavisk charme, som har ført dem ind i mange trendsættende hjerter over årene. Produkterne fra Nuance er utrolig gennemtænkte med mange små detaljer, der giver produkterne sin eksklusivitet. Find din favorit fra Nuance nedenfor.

Skandinavisk charme og enkle linjer

Nuance opstod som P.E.J Gruppen i 1983, hvor firmaet langsomt, men sikkert, satte sit aftryk på det danske marked for boligtilbehør med sit simple look og skandinaviske charme. Det simple look er det første, der rammer øjet ved Nuances produkter, men ved et nærmere kig vil øjet blive beriget med mange eksklusive detaljer, der giver produktet de nuancer, der gør hele forskellen.

Stort og flot udvalg af Nuance, køb her

Disse nuancer var grundidéen i virksomheden, og derfor blev det et naturligt valg som firmanavn, da virksomheden i 2005 blev opkøbt. Nuance har i dag fastholdt det eksklusive look i sit produktsortiment til køkkenet og spisebordet. Det sikrede dem i 2013 den fornemme designpris, Formland Design Award.  Hvis du også vil have glæde af de inspirerende danske designs, så kan du forkæle dit hjem med produkter fra Nuance ovenfor.

Historien om Nuance

nuance-osteskærerFørste side i historiebogen om Nuance blev skrevet tilbage i 1983, hvor den danske iværksætter Poul-Erik Jensen grundlagde det familieejede firma, P.E.J Danmark.

Poul-Erik Jensen ville med virksomheden producere boligtilbehør, der kunne skabe en hyggelig atmosfære i de danske hjem med sit enkle design. Og P.E.J Danmark blev en stor succes for den unge danske iværksætter, der indtil årtusindskiftet kunne se firmaet blive større og større.

I 2005 blev firmaet dog solgt til nye investorer. De skiftede som det første firmanavnet, der blev ændret til Nuance. I 2008 blev Nuance overtaget af Fleggaard Gruppen, inden det i 2011 fik sin nuværende ejer, F&H of Scandinavia. Ejerne har dog hele tiden fastholdt det enkle design og den uomtvistelige kvalitet, der har været fundamentet i Nuances succes.

Nuancen der gør forskellen

Den originale tanke fra Poul-Erik Jensen var i 1983 at skabe et enkelt skandinavisk design med gennemtænkte detaljer, der ville få boligtilbehøret til at stråle af liv og kvalitet. Fra denne idé udsprang navnet ’Nuance’, der er skal symbolisere vigtigheden af de nuancer, der gør hele forskellen for produkterne. Stilen kommer til udtryk i det simple nuance-tree-dobbeltkværnsvaneformede logo, der understreger de skandinaviske aner og det simple udtryk, som produkterne er kendetegnet ved.

Produktsortimentet fra Nuance byder blandt andet på elegante bordskånere, innovative dobbeltkværne og grydeskeer i topklasse. Inspirationen bag de funktionelle designprodukter finder Nuance i inspirationsture til verdens design-hotspots, som New York, Milano og Paris.

Her brænder nye trends kraftigst. Og her vil Nuances designere tage mange nye indtryk med sig hjem til rødhvide rammer, hvor de vil blive omsat til kommende design-serier. Find dine favoritter på tværs af serier i vores sortiment fra Nuance ovenfor.

Forstærkninger til boligen

Hos Isenkram-tilbud.dk vil du blive inviteret indenfor i et af landets største udvalg af trendsættende isenkram og interiør til de moderne danske hjem. Du kan finde alt fra sengetøj i flotte farver til kulørte bruseforhæng. Hos Isenkram-tilbud.dk ser vi boligen som en afspejling af ejerens personlighed. Derfor gør vi vores bedste for at tilbyde unikke produkter, der kan give dig et kvalitetsbevidst og trendy look i dit hjem.

Stort og flot udvalg af Nuance, køb her

I vores sortiment kan du finde danske ambassadører for den nytænkende designverden i form af Bodum, Menu og Piet Hein, samt internationale klassikere som Le Creuset, Pillivuyt og Jamie Oliver.  Når du har fundet dine nye favoritter fra Nuance ovenfor, så sender vi din ordre med en lynhurtig levering. Bestil i dag, modtag i morgen. Køber du for mere end 500 kr., så sender vi din pakke med fri fragt. God fornøjelse!