3 spørgsmål du skal stille, før du tager et boliglån

Når du skal købe en bolig, skal du oftest ud og låne penge hos en bank. I forbindelse med et boliglån kan der opstår mange forskellige spørgsmål og følelser. Der er dog 3 spørgsmål, der er ekstra vigtige at stille, før man låner penge. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får ne oversigt over 3 spørgsmål, du skal stille, før du tager et boliglån. 

Hvad er fordelene og ulemperne?

Der er fordele og ulemper ved alle boliglån. Det er dog vigtigt, at fordelene opvejer ulemperne. I lykkerusen over endelig at have lånt penge til at købe en bolig, glemmer mange at spørge ind til både fordele og ulemper. Banken har tit travlt med at udpege de mange fordele ved et boliglån, og har mindre travlt med at omtale eventuelle ulemper. Her er det altså vigtigt, at du som boligkøber husker at spørge ind til de forskellige fordele og ulemper ved lånet. 

Hvad er de årlige omkostninger?

Et andet vigtigt spørgsmål, du skal huske at stille, når du tager et boliglån, er: hvad er de årlige omkostninger? Du ved garanteret allerede, at de årlige omkostninger er prisen på lånet, når alle omkostninger er fordelt på lånets løbetid. Måske ved du bare ikke, hvad de årlige omkostninger er på netop DIT lån! Når du skal undersøge de årlige omkostninger på dit boliglån, er det især vigtigt, at du lægger mærke til renten. Hvis du vil vide mere om renter, kan du besøge https://navibanker.com/dk/rentefrit-laan/

Hvor fleksibelt er boliglånet?

Du tror det måske ikke, men der er faktisk mange forskellige afdragsmuligheder ved boliglån. I samarbejde med banken, kan du designe et lån, der passer til dine afdragsmuligheder. Det er dog langt fra alle, der er klar over, at de selv har noget at sige i forhold til fleksibiliteten af boliglånet. Du kan lave specielle aftaler med din bank om, om du kan få lov til at lave forskellige betalinger på lånet. Alt du skal gøre er, at spørge din bank og bankrådgiver: hvor fleksibelt er boliglånet? Der er garanteret flere muligheder, end du lige går og tror!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *