6 steps til at bygge dit drømmehus

Det kan være svært at finde det helt rigtig hus. Man kan både leje et hus, for at prøve af om det er noget for en med et hus. Man kan også købe et hus. Det er dog ret svært at finde præcis det hus, som har alle de elementer, som man synes der skal være til stede i ens hus. Hvis I skal have et hus, som har alt det I synes, der skal være i et drømmehus. Derfor kan I måske lege med tanken om selv at bygge jeres hus. Det kan lyde som et m0eget stort projekt, som kan være svært at overkomme. Det behøver dog ikke at være så uoverskueligt, da du her får 5 steps til at bygge dit drømmehus.

Idéen

Når du skal bygge dit drømmehus, så er det super vigtigt, at der bliver holdt et idémøde til at starte med. Idémøde skal være med til at give en indikation af, hvordan huset kommer til at se ud, og der skal samles alle idéerne på et tegnebræt, og ønsker til boligen, skal med til selve udformningen af boligen. Det er også vigtigt at finde den helt rigtige idé til selve udformning og konceptet med boligen til at starte med. Det er godt at have en arkitekt med til dette møde, så den professionelle arkitekt kan komme med idéer, og give råd omkring, hvordan alle jeres ideer kan formes, så det rent praksis passer til boligen.

Skitsen over huset

Når I først har en idé om, hvordan I gerne vil have, at huset kommer til at se ud, så er det vigtigt I får skitseret det på papir. Alle idéerne laves om til en skitse af, hvordan huset skal komme til at se ud, denne skitse bliver kaldt et skitseforslag. Skitseforslaget har til formål at give et indblik i, hvordan huset kommer til at se ud, og dertil mere konkret hvor lang tid det vil tage at bygge huset, og hvor meget dette hus vil komme til at koste. Til skitseforslaget kan det være en god ide at få en arkitekt til at hjælpe sig, da han bedre kan tegne en skitse af huset og ved hvad der kan lade sig gøre.

Godkendelsen

Når skitseforslaget er skitseret op så er det videre til godkendelsesfasen. Det er her, man får eller ikke får alle de tilladelser, man skal bruge, når et hus skal bygges. Hvis man ikke har de rigtige tilladelser, så kan man ende med, at man får bøder. En af de tilladelser, som man skal have er en byggetilladelse fra kommunen. Når byggeriet er færdigt, så er det vigtigt, at du får en tilladelse til at tage selve byggeprojektet i brug. Når et hus skal bygges, så er der meget papirarbejde i denne godkendelses fase af byggeriet.

Detaljerne

I denne fase bliver projektet detaljeret og udspecificeres, her kan man ændre lidt på de endelige informationer i forhold til tidsplanen, og man ved hvilke materialer, der skal bruges for at lave energiberegningerne og arbejdsbeskrivelserne.

Arbejdsopgaverne

I denne fase kender du til alt, som skal bygges ved huset, og hvilke arbejdsopgaver du har foran dig ved at bygge huset. Du kan derfor selv starte på arbejdet med at bygge huset.

Byggefasen

Afslutningsvis er det selve byggefasen. Det er altid her der sker problemer, uanset om du bygger det selv eller får håndværkere til det

Gør noget godt for dig selv

Gør noget godt for dig selv og køb en ny god parfume så du har du både et nyt hus der klæder dig og en ny parfume så du dufter rigtig godt. Den kan du købe hos Made4men.

Giv dig selv et boost

Husk også at få de rigtige vitaminer under byggeriet, da et byggeri af et hus kan tage godt på depoterne, derfor er det vigtigt at få nogle kosttilskud der hjælper for at du får de rigtige vitaminer og næring under arbejdet på huset. Du kan få kosttilskuddet hos Jala Helsekost.

Tak for du læste med. Jeg håber på, at du er blevet inspireret, til at bygge dit drømmehus.