Alfikander og -flasker i topkvalitet

Med en Alfi termokande eller- flaske får du årelang kvalitet, du dagligt kan have glæde af, når du skal nyde en kop kaffe eller te. Butik Jes Pors har et stort udvalg, hvor du kan finde lige præcis den kande eller flaske, der passer til dit behov.

Altid varm kaffe og te

Siden 1918 har Alfi konstrueret og produceret den isolerede kande af metal eller kunststof, der holder indholdet varmt. Det betyder, at når du er på tur med din termoflaske eller har den med på arbejde, så holdes kaffen eller teen varm, så den kan nydes i mange timer. Ligeså gælder det for termokanden, hvor du kan nyde en kop eller flere uden at være nødt til at skynde dig at drikke, før kaffen eller teen bliver kold.

Populære kander

Hos Butik Jes Pors finder du et bredt udvalg i forskellige designs, farver og størrelser. Det betyder, at uanset hvilken smag du har, så kan du finde en, der passer til dit morgenbord. Du kan eksempelvis få den populære Juwel, hvor der er plads til 8 kopper. Den fås blandt andet i sort, grå og hvid, og hvis du er til farver, fås den også i akvamarine og lavendel. Også den kendte kuglekande er at finde. Alle termokander i metal har 10 års garanti, og hvis uheldet skulle være ude, så noget på kanden bliver beskadiget, så findes alle dele for sig, så du får altså en kande, du kan få glæde af i mange år.