Alle slags tæpper til enhver smag

Synes du dit hjem eller din virksomhed trænger til at blive frisket lidt op? Nye tæpper kan være en fremragende måde at få et helt nyt look på et helt rum. Tæpper i rummet gør noget godt for akkustikken og samtidig er de behagelige at se på og gå på. Uanset hvilken type af tæppe og hvilke farver du kan lide, er der helt sikkert et tæppe der passer til lige netop det, du skal bruge det til.

Væg til væg tæpper, tæppefliser eller løse tæpper

Hos Fletco kan du få tæpper i alle afskygninger. Hvis du ønsker, at have tæpper over hele gulvet kan væg til væg tæpper eller tæppefliser være den bedste løsning for dig. Tæpperne kan dæmpe støj og beskytte gulv i fx børneværelset hvor legetøjet larmer og ridser gulvet eller på kontoret hvor kontorstole konstant kører frem og tilbage. Væg til væg tæppet monteres i sin fulde størrelse over hele gulvets areal. Du kan også vælge løsningen med tæppefliser, der er tilsammen dækker hele gulvet, men er sat sammen af små dele, der gør design og farvekombinationer mulige og som samtidig gør transport og montering lettere. Samtidig kan du skifte en enkelt flise hvis der kommer slid eller pletter.

Ønsker du ikke at tildække hele gulvet med tæpper kan du vælge løsningen med løse tæpper. På den måde kan du fx skabe et hygge hjørne, som indrammes af de fine tæpper

Noget til enhver smag

Gå på opdagelse i alle de farver, former og modeller af tæpper der findes og se, om der er noget du bliver tiltrukket af. Bestil vareprøver hjem for at blive endnu mere sikker på dit valg. Finder du ikke et tæppe, der lever op til dine ønsker, så frygt ikke – du kan selv være med til at designe tæpper i lige netop den stil du ønsker.