Derfor skal du huske at drikke vand

Vi ved det efterhånden alle sammen. Det er super vigtigt at drikke massere af vand – gerne 2 liter om dagen. Men hvorfor er det nu lige, at det er så vigtigt? Og hvordan kan vi blive bedre til det? Læs med her og få svar på nogle af dine spørgsmål om vand.

Bekæmpelse af sygdom

Når du holder din krop hydreret og har den rette væskebalance, forstærker du dit immunforsvar. Kroppen bliver bedre til at stå imod influenza og forkølelse. Samtidig ved vi alle, at mangel på væske ofte er roden til hovedpine, og den kan let kurreres med vand. Har du adgang til koldt vand på din skole eller arbejdsplads? Ellers bør du foreslå ledelsen at få opsat vandautomater med koldt, frisk vand. Det gør det nemmere at fylde vandflasken op og huske at drikke vand. Hos Waterpoint fås der et væld af forskellige vandautomater til gode priser.

 

Vand er også en god måde at få energi på. Måske tyer du ofte til kaffen og energidrik, men vand er faktisk fyldt med energi i sig selv. Vand hjælper nemlig super godt på træthed. Kroppen liver helt op, når den får vand, hvis den er blevet dehydreret. Hvis man er en ivrig kaffedrikker, kan det være en god idé at drikke et glas vand, hver gang man drikker en kop kaffe, så væskebalancen ikke bliver helt skæv.

Sundere krop

Vand har en fantastisk egenskab, da det kan hjælpe med at skylle affaldsstoffer ud af kroppen. Det skal dog ikke overgøres, så mineraler og vitaminer skyldes ud, men hvis man holder sig på 2-3 liter per dag, bør der ikke være nogle problemer.

 

Hvis du ofte føler dig sulten, kan det også være et tegn på manglende vand. At være hydreret gør nemlig, at man ikke overspiser og spiser for mange snacks i løbet af dagen. Her kan det være et godt trick at drikke danskvand, da det fylder lidt i maven. Klik her og se et stort udvalg af danskvandsmaskiner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *