Nem og pæn opbevaring med House Doctor og Bloomingville

Hemmeligheden bag et pænt og hyggeligt hjem er orden og personlighed, og det er ikke altid lige nemt at kombinere disse to ting. Vi har alle personlige ejendele, som på den ene eller anden måde har stor betydning for os. Vi har derfor tit brug for at vise dem frem, da det er med til at give hjemmet den personlige stemning vi alle ønsker. Men det er ikke nemt at gøre, uden at det kommer til at se for rodet ud. Nogle ting opbevares altså bedst hvor de ikke er så synlige. På den måde er der mulighed for at tage dem frem ved specielle lejligheder, når man lige føler for det.

I denne artikel har vi samlet nogle forskellige idéer til pæn og praktisk opbevaring, med udgangspunkt i mærkerne House Doctor og Bloomingville.

Krukker og kurve til de små ting

At få opbevaring til at være praktisk og samtidig se godt ud, er ikke nogen let opgave. Men alligevel har House Doctor og Bloomingville formået at kombinere disse to ting, på en måde der både er smart og unik. Blandt deres store sortiment finder du nemlig et stort udvalg af adskillige opbevaringsmuligheder til dig og din bolig.

En ting der aldrig synes at miste sin popularitet er kurve. De kommer i alle former og farver, og findes i mange forskellige materialer. Hos de to mærker finder du også en lang række kurve, der kan bruges til alt fra opbevaring af tæpper i stuen, til vasketøj i soveværelset. Kan man godt lide at være kreativ, og mangler man et sted at opbevare nogle af sine ting, er kurve det perfekte alternativ. De er gode til at opbevare alt fra garn til tuscher eller papirer. Eller hvad med en anderledes og alternativ måde at opbevare sine bøger? En anden idé kunne være at bruge dem til planter, da kurve også fungerer som en god erstatning af potteplanter, eller potteplanteskjulere.

Mulighederne er uendelige, og de bliver kun flere grundet de mange størrelser og former. De kan opbevares på en reol, i skabet, eller på gulvet ved siden af sengen eller skrivebordet. De findes både med og uden låg, så du selv kan vælge, alt efter dit behov.

En anden måde at opbevare lidt mindre ting på, er med krukker. De er pæne, de er praktiske og så kan de sammensættes på et utal af måder. Hos Bloomingville og House Doctor sælger de alle deres produkter i bedste kvalitet, og derfor er deres krukker den bedste løsning. Materialerne strækker sig over alt fra glas og messing til porcelæn og keramik. Derudover findes de i mange forskellige design, så hvad end du leder efter et fedt mønster, eller bare en enkel, ensfarvet løsning, er der garanteret noget for dig.

Krukker bruges ofte i køkkenet eller til at opbevare smykker, men de har også mange andre funktioner. Har man et skrivebord der flyder med alverdens små ting og sager, er en krukke den perfekte måde at få det ryddet væk, samtidig med at man stadig har det lige inden for rækkevidde. Og så pynter det ovenikøbet også.

Reoler og hylder til de større ting

Når man først har anskaffet sig en flot kurv eller en krukke, skal man jo også have et sted at stille dem. Endnu engang kommer House Doctor og Bloomingville dig til undsætning. For når det kommer til indretning, har de nemlig ikke kun sans for de små detaljer, men hele hjemmet som helhed. Derfor forhandler de også et stort udvalg af diverse møbler. Noget af det de blandt andet sælger er hylder og reoler. Én ting er at gemme sine små ting væk, men når man først har pakket dem ned, skal man også have stedet at sætte dem.

Reoler kan findes i stort set alle hjem, og det med god grund. Det er en nem måde at fremvise udvalgte ting, og selvom man har valgt at gemme nogle af tingene væk, er der da ikke nogen grund til at gemme den nydelige krukke eller den smarte kurv væk. De kan sagtens bruges til at tilføje dekorationen lige dét ekstra, og give rummet endnu mere personlighed.

En anden idé er hylder. De kan hænges op hvor end man har lyst til det, og giver et friskt pust og noget liv til nogle ellers bare og kedelige vægge. Også her giver det rig mulighed for at fremvise og udstille små nips og ejendele, og giver ens dekorationer et nyt hjem. Du kan finde mange flere idéer til opbevaring her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *