På tide at få renoveret 1. salen!

Hvis dine børn er fløjet fra reden, eller hvis der er kommet en ny lille til verden, så udnyt den ekstra plads.

Hvis du bor i bolig med 2 sale, plejer man primært at bruge nederste etage, men du kan med fordel renovere 1. sal.

Med en nyrenoveret 1. sal, kan du endelig få drømmeboligen!

Tænkt nyt, tænk flot

Hvis du har besluttet dig for, at det er tid til 1. etagen bliver renoveret, så kan du med fordel udnytte pladsen på bedste vis. Du kan nemlig både bruge dine kvadratmeter bedre, men du har også mulighed for at få en del mere lys i boligen.

En arkitekt er en god beslutning, hvis du gerne vil have et realistisk indblik i hvad der kan lade sig gøre. Hertil kan en arkitekt, også bedømme hvad der er af flotteste muligheder for din 1. sal. Vigtigst af alt for du et udefra kommen syn på din drømmeide, hertil bliver den udfordret.

Tid til et nyt kontor kontoret

Når du skal have klaret en renovering af første sal, kan du endelig få bygget drømmekontoret.

Det er nemlig nu muligt for jer, at skabe helt nye værelser og lokaler ovenpå. Med arkitekten kan du finde den absolut bedste fordeling af værelserne.

Hertil kan arkitekten forklare præcis hvordan, du får bedst lys og arbejdsro.

Er familien blevet større

Hvis jeres familie er blevet et medlem større, er der meget ofte brug for lidt mere plads eller måske bare bedre fordeling af værelserne.

Det er nemlig nu muligt for dig, at udvide et værelse eller tilbygge et ekstra.

Gør-det-selv projektet

Hvis du har noget tid til overs, hertil gerne vil vise dine handyman evner frem, så kan du selv påtage noget af projektet helt selv.

Hvis det ikke er en total renovering, men måske blot udskiftning af møbler og et friskt pust, så kan du klare det meste med noget værktøj, en bordrundsav og en hammer.

Et godt sted at starte hvis du gerne selv vil klare ærinderne, er uden tvivl et friskt pust til trægulvet.

Slib gulvene og giv dem olie

Hvis du skal til at renovere 1. etage, så kan du med fordel starte med, at ordne gulvet.

Om man skal renovere til flere- eller færre værelser, så kan du altid med fordel få slebet dine gulve. Et friskt trægulv giver et friskt pust hertil giver et helt nyt look til værelset.

Vi har givet en kort guide til handy manden eller -woman, så er de helt sikre på et flot resultat.

Vask gulvene

Det er vigtigt når du står klar til at ordne gulvene, at du får rengøringshandskerne på. Det kræver nemlig en del arbejde at få slebet gulvene. Du skal nok sætte 1-2 dage af til hvert rum. Når gulvet skal renses, er det helt ned i sprækkerne og med støvsugeren helt tæt.

Slib ned i kanterne

Det er vigtigt du sliber helt ned i kanterne af lokalet når du skal slibe. På den måde kan du ende med det flotteste resultat.

Det indebærer ikke et antal slibning, det indebærer at du bliver ved med at slibe indtil du har en ren, jævn og flot slibning over hele gulvfladen.

Brug den rigtige korn størrelse

For at komme i dybden starter du med korn 60, når man så er tilfreds, kan man gå videre til korn 100, og til sidst korn 150.

Olie til gulvet

Det er vigtigt, at du nu hvor du har det færdig slebet trægulv, også får givet det en gang olie.

Når du olierer dit trægulv, så sikre du gulvet. Du sikre nemlig gulvet ved, at give det en omgang olie, hertil får du også gjort at gulvet bliver markant mere lang tids holdbart.

Sidste runde

Når nu dit gulv står snorlige, så lad det tørre i minimum 24 timer. Når alt er tørt, så er sidste runde afrydning, det er virkelig vigtigt du som det sidste trin, husker både at fjerne alt støv men også, at vaske gulvet.