Sådan finder du en unik dåbsgave

Har alle dine venner fået børn på stribe, og nu er du efterhånden løbet tør for ideer til gaver? Eller har en af dine søskende fået deres første barn og du ønsker at give en unik gave, som vil blive husket og passet på? Uanset hvad forholdende er, ønsker de færreste at se deres gave ligge med tre andre magen til, på det store gavebord.

Hvem er gaven til?

Når man skal finde en helt speciel og unik gave, er det vigtigt at tage højde for hvem gaven er til. For når man tager højde for dette, kan det nogle gange være med til at bestemme hvilken retning man skal gå med gaven. De første mange år er det nemlig kun forældrene der forstår hvad der bliver givet, og derfor kan man ligeledes give noget der har betydning for dem. Det kan være at din lillesøster havde en helt bestemt yndlings børnebog, og nu ønsker du at give hendes datter den samme. Det kan også være at din bedste ven er chauffør og nu ønsker du at give ham en sølvgraveret lastbil til hans søn.

Gør gaven personlig

Man kan sagtens finde forskellige gaver, hvor man kan få indgraveret navn i. På denne måde kan forældrene også se at du har brug tid på at finde den helt rigtige gave til lige netop deres barn. Man kan også give noget som både er til glæde for både barn og forældre. Man kan for eksempel købe et sæt hvor første tand og hårlok kan gemmes i til fremtidige minder. Det samme gælder med gipsaftryk sæt, som med fordel kan laves på dagen, som familien fremover kan have et kært minde fra dåbsdagen. Klik her og se et stort udvalg.

Hvad betyder noget for dig?

Når alt kommer til alt, er det lige så vigtigt at give en gave der betyder noget for dig, hvis du ønsker den skal være unik. Det kan være at du selv skal male et børnebillede, hvis du er kreativ? Det kan også være at barnet skal have den børnebog du selv elskede at få læst op da du var lille. Hvis barnet har en tæt relation, kan du også give en af dine barnedåbsgaver videre til dette barn. Det kan være at du har et smykke du fik, som har lagt velbevaret siden og nu er klar til at blive givet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *