Sådan får du styr på din boligs udendørsarealer

En samlet det af det helhedsindtryk folk får af din bolig indebære din have. Derfor er det smart løbende at sørge for at haven ikke henfalder. Dette er ikke altid nemt, og hvis du ikke er et havemenneske, kan det være svært at finde viljesstyrken til at få hoppet i havetøjet, men ikke desto mindre kan det være en god ide. Vil du også læse mere om hvordan du får styr på din have, således at den kan leve op til din bolig, kan du læse med her.

Gør brug af din garage eller et skur til at opbevare haveredskaber

Det første du bør gøre, er at gemme alt dit haveudstyr væk, så det ikke ligger rundt om i haven og roder. Herudover kan du også risikere at folk kommer til at træde på det, eller at de falder over det, hvis det bare ligger og flyder i haven.

En måde du kan få gemt alle disse ting væk på, er ved at gøre brug af din garage. Alternativt kan du også overveje at få bygget et skur, virker dette dog en smule for omspændende, kan du her finde gode råd til opbevaring i garagen her, så det hele ikke kommer til at ligne et kaos i din garage.

Sørg for ikke at plante mere end du kan vedligeholde

Det næste du bør tænke over er hvor meget tid du faktisk har lyst til at bruge i haven. Vil du minimere din tid i haven kan det fx være en god ide ikke at have for store græsarealer, i stedet kan du lave små hyggelige terrasser ved at bruge fortovsfliser, så slipper du for at slå græsset, og det er også nemmere at passe blomster hvis de er i krukker på terrassen idet de ikke kan sprede sig så meget.