Sådan mindsker du emballagebrug i din virksomhed 

Hvis du har en virksomhed, hvor du dagligt sender varer ud til dine kunder, så løber det hurtigt op i meget emballage. Det er dyrt at bruge meget emballage, men det er også skidt for miljøet. Derfor er det altid en god investering at forsøge at mindske dit forbrug af emballage. 

Producér dine egne papkasser 

Hvis du sender dine varer i papkasser, så kender du garanteret, at det er svært at finde nogle papkasser, der passer til lige nøjagtig dine produkter. Det betyder, at du f.eks. er nødt til ikke bare at bruge en for stor kasse, men også at bruge ekstra emballage til at fylde et tomrum ud.

Derfor er det værd at overveje at investere i en maskine, hvor du har mulighed for at producere dine egne kasser. Hvis dine kasser bliver skabt til dine produkter, så mindsker du din emballage markant. Besøg LindLarsen A/S her for at se på sådan en løsning. 

Skift til genanvendt emballage 

Der er flere forskellige grunde til at mindske emballageforbrug. Der er nemlig både et økonomisk og et miljømæssigt aspekt i det. Hvis du forsøger at være mere venlig mod miljøet, så er det også en idé at skifte til genanvendt emballage. Genanvendt emballage er ikke altid en billigere løsning, men det er en langt mere miljøvenlig løsning. 

Pak dine varer ind på nye måder 

Nogle gange er det nogle helt nye pakkemetoder, der er nødvendige. Du bruger nogle gange mere emballage, hvis du pakker dine varer på én måde frem for en anden. 

Hvis du derfor forsøger at pakke dine varer på nye måder, finder du måske frem til en metode, der gør, at du ikke har brug for helt lige så meget emballage. Hvis du sparer lidt, hver gang du pakker noget, så gør det også en forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *