3 ting du skal huske at købe til din nye båd

Det er altid spændende at få en ny båd i havnen. Man har sommerfugle i maven, og man glæder sig enormt til at lære den at kende ude på vandet. Inden dette kan lade sig at gøre, er der dog et par forskellige ting, man skal have styr på. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 3 ting, du skal huske at købe til din nye båd. 

Redningskrans & redningsvest

Noget af det absolut vigtigste marineudstyr, du skal huske at købe, er redningskrans samt redningsvest. Som du garanteret allerede ved, er sikkerhed det vigtigste på en båd. Du kan derfor ikke forlade havnen uden hverken redningskrans eller redningsvest. Du kan finde et stort udvalg af både redningskranse og redningsveste på markedet.

Skibslamper & søgelygter

Udover at du skal huske at anskaffe redningsudstyr, er det selvfølgelig også vigtigt, at du anskaffer skibslamper og søgelygter. Selvom det i sommerperioden er lyst både morgen, middag og aften, kan der blive ekstremt mørkt ude på det dybe hav. Det er derfor enormt vigtigt, at du har det rette udstyr til at kunne oplyse vandet. Dette gælder særligt, hvis du er typen, der nyder at sejle om aftenen. Du ved aldrig, hvad der gemmer sig under vandoverfladen!

Reservedele & værktøj

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du til din nye båd huske at købe reservedele og værktøj. Hvis noget går galt på din sejltur, er det vigtigt, at du enten kan udskifte det eller reparere det. Er du i forvejen erfaren sejler, ved du garanteret allerede, hvor mange forskellige ting, der pludselig kan stoppe med at virke eller gå i stykker på en sejltur. Ønsker du at holde din båd i den absolut bedste form hele året rundt, skal du altså anskaffe dig både reservedele og værktøj! Fordelagtige reservedele kunne eksempelvis være en ekstra motor, en ekstra bådpropel, en ekstra kaleche og måske endda et ekstra skibsret! Du kan aldrig gå ned på udstyr.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *