Sådan skaber du en moderne spisestue

Er du i den heldige situation, at du har muligheden for at nulstille din spisestue totalt? Måske ikke nulstille selve rummet eller omstændighederne, men indholdet i samme? Det er lidt af en gave at få lov til at revurdere den slags, som ofte bare bliver, som det bliver, og som det lige passer. så her får du lidt råd til, hvordan du kan skabe en lækker, veludnyttet og moderne spisestue efter dine behov.

Plads til sociale sammenkomster

En spisestue skal både være for den ene og for de mange. Der findes mange spiseborde med mulighed for tillægsplader eller anden forlængelse, men hvis du vælger et rundt bord, har du også plads til mange flere, end man lige skulle tro. Der findes runde spiseborde i mange varianter og størrelser, som i sig selv skaber et midtpunkt og et fokus på, hvad selskabet skal handle om- nemlig samtale og sammenhold hele vejen rundt. Med et rundt bord er det lettere at se alles ansigter, og man vil finde det nemmere at tale med alle fremfor den, man sidder ved siden af- eller overfor.

De små, men vigtige detaljer

En spisestue er jo lidt af en luksus. Det er ikke alle, som har plads til et spisebord i sit køkken, så en spisestue er for nogen en drøm til fremtiden. Men spisestuen drømmende eksistens gør også, at nogen måske slet ikke ved, hvad den egentlig skal bruges til. Hvad kan der være derinde udover et spisebord? Jo, der er plads til meget andet, men gerne det udvalgte andet, for det er klart, at bordet og selskabet er omdrejningspunktet for rummet. Et vitrineskab til det pæne porcelæn, yndlingsmaleriet og en vinholder er gode eksempler på relevant indretning. Du skal fremfor alt have det i din spisestue, som giver mening for dig og din livsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *