Beløn dine medarbejdere for en god indsats med en firmagave

Det er vigtigt at vise sine medarbejdere, at de bliver anerkendt for at gøre et godt stykke arbejde. Det kan skabe motivation og endda medføre bedre resultater og en større arbejdsglæde. Overvej derfor om det ikke er tid til at forære medarbejderne firmagaver, hvis du synes, de har gjort et godt stykke arbejde. Der kunne også være en speciel anledning såsom jubilæum, en rund fødselsdag eller måske i forbindelse med julen.

Hvilken gave skal du købe?

En firmagave kan være mange forskellige ting. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du skal købe. Hvis du gerne vil give dine medarbejdere en spændende oplevelse, kan du forære dem en oplevelsesgave, som de kan bruge sammen. Afhængig af hvilke typer medarbejderne er, kunne det være alt fra en hyggelig middag til en sjov tur i Tivoli. Du kan også forære dem en gavekurv med en masse forskellige lækkerier, der kan forsøde tilværelsen. Eller måske du vil give dine medarbejdere en praktisk gave, som du ved, de kan bruge i mange år fremover? Det kunne være køkkenudstyr, der kan gøre madlavning sjovere eller et flot salt og peber sæt, der kan pynte på spisebordet. Der er mange muligheder, og det kan derfor være en god ide at forestille dig, hvad dine medarbejdere vil sætte stor pris på. Det vil med stor sandsynlighed skabe endnu mere glæde, hvis dine medarbejdere føler, de får en gave, som de kan bruge.

Husk at have skattereglerne i mente

Når du køber firmagaver, skal du være opmærksom på beløbet, da dine medarbejdere skal betale skat af gaven, hvis værdien kommer over 1200 kr. fordelt over et år. Det er derfor en væsentlig rettesnor, du skal holde dig indenfor, hvis du gerne vil undgå dette. En eventuel julegave må i denne sammenhæng ikke overstige 900 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *