Bolig- og butiksindretning

Der er flere ting ved bolig- og butiksindretning, der minder en del om hinanden. Hvis du drømmer om at åbne din egen forretning, men aldrig har prøvet at dekorere en butik før, skal du altså ikke være bekymret. Mange af principperne for indretning af privatboliger går nemlig igen, så derfor er der ingen grund til at holde dig tilbage. Det vigtigste er nemlig at gøre butikken hyggelig og indbydende for kunderne, og hvis du har et dejligt hjem, vil du altså også kunne skabe en dejlig butik. Dette kan du læse mere om i denne guide.

Møbelvalg

Der er selvfølgelig nogle forskelle fra en bolig og en butik, når det kommer til møbelvalget. Dette vil også variere alt efter hvilken type butik, der er tale om, for der er naturligvis forskel på at sælge tøj eller madvarer. Derfor skal du selvfølgelig gøre dig nogle tanker om hvilket butiksinventar, du har mest brug for. Hvis du drømmer om at åbne en boghandel, skal du naturligvis have fat i nogle gode reoler, som sikrer, at kunderne har let ved at finde de bøger, de leder efter. I tøjbutikker skal du derimod have nogle gode knager, så man nemt kan overskue alt det flotte tøj.

Dekorationer

Det er ved dekorationen af din butik, at du for alvor kan bruge de ting, du allerede kender fra boligindretning. Derhjemme har du sikkert også nogle forskellige nipsting og billeder stående, der for alvor er med til at give dit hus og liv og sjæl, og det gælder bestemt også for din butik. Sørg for, at butikken altid er et rart sted at være for dine kunder, og det kan du bl.a. gøre med et par hyggelige dekorationer. Du kan for eksempel sørge for at sætte nogle stueplanter op, for de kan altid bruges til at sprede god stemning.