Kommunikation er nøglen til et velfungerende arbejdsliv

I en uendelig søgen efter nye tendenser og metoder til at kommunikere med hinanden på, farer vi sommetider vild. Det gør vi ikke blot som individer, men også som virksomheder. Har din virksomhed på det seneste manglet inspiration til at udvikle kommunikationen, er du havnet det rette sted.

Lokaler, der afhænger af anledningen

Kommunikation er mange ting; Først og fremmest handler det om at formidle et budskab, så andre kan forstå det. Studio1b.dk har kreeret to studier, der består af professionelt udstyr og er perfekt til at videregive information og budskaber via. Det ene studie er et loungestudio, mens det andet er et eventstudio. Loungestudiet målretter sig de mindre events såsom webinars, fordi det er indrettet til to personer, som kan sidde i et hyggeligt miljø og præsentere for modtagerne. Eventstudiet er bygget med den hensigt, at det skal bruges til konferencer og andre større events. Det er nemlig mindre hyggeligt indrettet og mere direkte i dets formidling. Det indeholder en stor LED-skærm, hvorpå man som firma selv kan være med til at bestemme, hvad der skal vises.

Vær nysgerrig

Vil du gerne nå ind til dine medarbejderes følelser, altså bryde den professionelle facade, de færreste kan flygte fra, at de har, er velovervejet kommunikation vigtig. Har du først fanget, hvordan man skal gå til værks, er det sjældent særlig svært. Det vil være en god idé at gå til kurser eller på andre måder undersøge de optimale veje til god kommunikation chef og ansat imellem.

Læg mærke til kommunikationsmønstrene

Faktisk kommunikerer vi konstant med hinanden, når vi smiler eller undgår øjenkontakt. Vi gør det både bevidst og ubevidst. Af netop den grund, skal man på arbejdet også helst have fokus på ikke at agere unormalt ift. det. Det er desuden med til at sprede en positiv affære, hvis man smiler, når man går forbi hinanden på arbejdspladsen.