Det luksuriøse badeværelse

Badeværelset er både en del af morgen- og aftenrutinen. Vi tilbringer meget tid derude på at gøre os klar og pleje os selv. Derfor er det også vigtigt, at badeværelset lever op til dine forventninger. Det giver altid en rar følelse at komme ind på et lækkert badeværelse. Du kan gøre mange ting for at gøre dit badeværelse flot og luksuriøst med en hjemlig stemning. Et par fine klinker og en moderne håndvask kan gøre underværker for et badeværelses udstrålingen. Nogle vælger at lave hele badeværelset om som et projekt, og der skal selvfølgelig bruges en masse værktøjer til sådan et stykke arbejde. For at du kan holde styr på alt værktøjet, kan du anskaffe dig en overskuelig værktøjsvogn, som er nem at flytte rundt på.

Badeværelsets indretning

Det er ikke kun VVS-produkterne, som spiller en rolle i badeværelsets udstråling. Skabe og andre møbler gør det indbydende. Hvis du har et lille toilet, kan det hurtigt komme til at føle krampagtigt småt. Dette kan du hurtigt løse ved at få et stort spejl derind. Da spejlet spejler sig i rummet, vil væggen ikke være så synlig, og rummet vil med øjemål på den måde føles større. Når du træder ind på dit badeværelse, og der ikke er nogle små skulpturer, planter eller andre former for pynteting, kan det hurtigt komme til at føles koldt og tomt. Især planter kan gøre en stor forskel, da de kan være med til at få nogle farver ind på badeværelset, som ellers har en tendens til at være sort-hvidt.

Belysning

Et badeværelse bør helt klart være ordentligt belyst og helst med vinduer hvis muligt. På et badeværelse er det nemlig vigtigt, at du kan se hvad du laver, da aktiviteter på badeværelset ofte har et krav til en god belysning. At lægge makeup eller barbere sig i mørke ender aldrig godt.