Find nyt isenkram til dit hjem

Leder du efter kvalitetssikkert isenkram, der afspejler de nyeste tendenser inden for indretning? Det kan være alt lige fra fine skåle til stel og æstetiske kander. De fleste drømmer om at samle på stel, der er unikt og kun bliver sat frem til særlige anledninger.

Tidsløse stel

Hvis du har planer om at investere i et tidløst stel, der aldrig går af mode, og som har stil og klasse – så er du kommet til det rette sted. Der findes alverdens smukke stel, som altid være at finde på markedet. Sikkert også stel, som du på et eller andet tidspunkt har set på dine bedsteforældres dækkede borde. Meget af det er nemlig det helt traditionelle danske stel, som er smukt og tidløst. Noget, du i det hele taget bare bør kende.

Det først stel, der er tidsløst og meget traditionelt i Danmark, det er det musselmalede stel. Nemlig Royal Copenhagen, der emmer af dansk design. Logoet består af tre bølger, der faktisk repræsenterer de tre indre farvande – Øresund, Lillebælt og Storebælt. Porcelænet har eksisteret siden 1776 og må siges at være en kendt klassiker, der med tiden er blevet redesignet.

Du finder Royal Copenhagen i Mega Mussel eller Mega Riflet. Mønstret er inspireret af kinesisk stel, og alt er dekoreret i hånden. Det er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil have et klassisk dansk stel stående hjemme i skabet.

Mågestellet

Er du mere til illustrationer og afdæmpede farver, så er mågestellet måske svaret på dit kommende stel. Det er designet af Fanny Garde og er fra Bing og Grøndahl. Stellet kom på markedet tilbage i 1892 og er stadig et meget eftertragtet stel, som er blevet revolutioneret flere gange siden. Stellet kan være svært at få fat på og ligger også i den højere prisklasse. Hvis du allerede har på sinde at få fingrene i det, men ikke har budget til det, så lån penge i dag. Bare husk at tænke dig om.