En helt særlig drikkedunk

Du kender rutinen med at skrive navn i ALT. På ALT. Om det så er tøjet, madpakken eller taskerne, så skal der bare være navn på alt, så det aldrig bliver væk. Og alligevel risikerer det at blive væk, eller så bliver det alligevel ikke væk, selvom der ikke er navn i. Det er jo selvfølgelig vigtigt med navn i dine ting, men det kan også være træls, hvis du skal til at skrive dit navn på en helt ny drikkedunk, og så bliver det lidt sjusket, fordi du skal skrive det i hånden på noget rundt. Derfor er der nemlig en rigtig god løsning på lige dét problem.

Logo eller navn på drikkedunken – undgå et sjusket navn

Det kunne være ret sejt, hvis du fik trykt dit eget navn eller logo på en drikkedunk, ikke? Så vidste alle, hvis drikkedunk det var, uden at det risikerede at skalle af. Drikkedunke med logo giver dig muligheden for at skabe en positiv forbindelse til din drikkedunk, så du ikke behøver at blive irriteret, når du nu endnu engang skal til at skrive navn på nogle af dine ting. Derudover kan du få drikkedunken i metal eller glas, så du også vælger en mere klimavenlig løsning!

Gør et trykt navn egentlig nogen stor forskel?

Om det gør den store forskel, at navnet er trykt ind i drikkedunken, er der delte meninger om. Men størstedelen synes, at det er virkelig fedt. Det gør drikkedunken mere personlig, plus at det sparer dig for at skulle skrive navnet derpå, når du køber den. Udover det, så hvis du vælger at få trykt et logo, så kan det være din skoles, din arbejdsplads’ eller din yndlingsklubs logo, så du også gør lidt reklame for dem. Eller bare viser andre, at det er der, du går i skole, du arbejder, eller at det er din yndlingsklub.