Sådan sparer du på vandet på en alternativ måde

Vi er alle mennesker og bruger altså et toilet flere gange om dagen. Dette resulterer i en masse skyl i toilettet, hvorved der naturligvis bruges store mængder vand. De mange skyl går ud over miljøet, og samtidig er det dyrt for vandregningen. Dette er ikke ensbetydende med, at du bør holde dig, så du kan undgå at gå på toilettet, for der findes heldigvis en langt bedre og mere holdbar løsning. Med en skylleventil konvertering kan du gøre dine toiletbesøg mere miljørigtige og undgå at bruge mere vand end højst nødvendigt.

Meget mindre spild af vand

Med de smarte skylsventiler kan 1-skylstoiletter konverteres til 2-skylstoiletter, og samtidig kan toiletter, som allerede er 2-skyls, blive opgraderet.

Skylsventilerne med én knap fungerer, ved at brugeren skal gøre lidt ekstra for at skabe det store skyl. Medmindre du holder knappen nede i nogle sekunder, vil der nemlig kun komme det lille skyl. Det betyder, at du ikke kommer til at skylle stort ud, når det ikke er nødvendigt. På den måde spares der en stor mængde vand, og skylsventilerne er en bæredygtig og vandbesparende løsning.

Toilettets lille skyl vil også blive justeret en smule, så det bliver det lavest nødvendige. Disse ændringer er ikke nogen, der vil ændre din oplevelse eller komfort som bruger. Den eneste mærkbare forskel vil være den økonomiske besparelse, som skylsventilerne vil medføre.

Skylsventilerne er en pålidelig løsning, der nemlig kræver så godt som ingen vedligeholdelse, og der vil ikke være risiko for, at toilettet vi stå og løbe. Det er i den forstand en ekstremt nem og ukompliceret måde at spare vand på.

Hvis du er interesseret i at være god ved din pengepung og ved miljøet, kan du besøge hjemmesiden og læse meget mere om skylsventilerne og om konvertering. På den måde kan du bedre beslutte, om det er en løsning for dig.