Pyntegenstand eller legetøj?

Mange forældre har nok prøvet at stå i en situation, hvor børnene gerne vil have deres legetøj stående fremme, men at legetøjet ikke ligefrem pynter i den ellers så fine stue. Denne problematik kan det være slut med nu. Har du nogensinde tænkt tanken om, at det kunne være smart hvis dine pyntegenstande kunne fungere som legetøj for dit barn? Nej vel – det er jo ofte små skrøbelige ting. Fabelwood er et nyt dansk brand bestående af træfigurer, som på én gang fungerer som både pyntekunst i dit hjem og som legetøj for dit barn.

Kunst eller leg?

Du har måske været vant til at sætte dine nipsting op i en højde hvor dine børn ikke kan komme til det? Træfigurer fra Fablewood er pæne at have stående, og samtidig kan de holde til, at dine børn leger med dem. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan sammensætte de forskellige dele af dyrerne, og dit barn vil kunne bruge mange timer på at sammensætte dyrerne og lege med dem. Du skal ikke bekymre dig om, at dine pynteting går i stykker, eftersom de er fremstillet af kvalitetsmæssige materialer, som er meget holdbare.

Fælles interesse for dig og dit barn

Figurerne fra Fablewood kan med fordel være en fælles interesse for dig og dit barn. Dit barn får indflydelse på indretningen i hjemmet ved at sammensætte dyrerne og placere dem på hylden, når de ikke skal leges med. Du slipper for byggeklodser i alverdens farver overalt i din stue. På den måde forenes leg og indretning i hjemmet og dit barn og dig har måske en fælles samling.

Sikkerheden er ligeledes i top, eftersom dyrernes magneter er stærke, blyfri og neodymium magneter og alle produkterne er CE-certificeret og godkendt som legetøj til børn helt ned i 1 års alderen. Find Fablewood hos Morten-Online.dk og læs mere om produkterne.