Få det bedste frem i din bolig – giv dit tag en algebehandling

Hvis du går meget op i din bolig, ønsker du formentlig også, at den altid fremstår bedst mulig. Det gælder både indenfor såvel som udenfor. Når det kommer til rengøring og vedligeholdelse af din bolig, er det vigtigt, at du også husker taget. Det er noget af det første, som folk får øje på, når de ser din bolig.

Derudover kan der også ske store skader på din bolig, hvis ikke taget bliver vedligeholdt. Hvis du for eksempel ikke får fjernet algevækst på dit tag, risikerer du, at det skaber fugtskader og frostsprængninger. Det er væsentlige skader, der er dyre at reparere. Heldigvis kan du forebygge dette med en algebehandling af tag.

Forsikringen dækker ikke nødvendigvis

Hvis du ikke vedligeholder dit tag, kan der opstå algevækst. Algevæksten er uønsket, fordi den kan skabe fugtskader og frostsprængninger på dit tag. Hvis du ikke får fjernet algevæksten, risikerer du derfor, at den ødelægger dit tag.

Du risikerer også, at forsikringen ikke dækker reparationen. Det er fordi, at algeskader skyldes misvedligeholdelse fra din side. Derfor bør du altid holde dit tag fri fra alger.

Giv dit tag en længere holdbarhed

Med en algebehandling af dit tag, giver du det en længere holdbarhed. Det skyldes, at taget ikke bliver nedslidt af fugten fra algerne. Det er særligt om vinteren, at fugten kan beskadige dit tag. Derfor anbefales det også, at du algebehandler dit tag mellem marts og november.

Faktisk behøves du ikke algebehandle dit tag særligt ofte for at opnå en virkning. Hvis du blot giver dit tag en algebehandling en gang hvert tredje år, vil det have en både dybdegående og langtidsholdbar effekt.

Behandl dit tag på en dag med tørvejr

Når du gerne vil have foretaget en algebehandling af dit tag, bør det foregå på en dag med tørvejr. Det skyldes, at algemidlet skal have nok tid til at blive suget ind. Sådan opnår du nemlig en langtidsvirkende effekt på dit tag.

Algemidlet kan sagtens erhverves i en miljøvenlig udgave. Derfor behøves du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du beskadiger miljøet ved at få foretaget en algebehandling. Det kan sagtens gøres på en skånsom måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *