Gene Café – de bedste kafferistere til hjemmet

Når du ønsker at tage din kop kaffe i hjemmet til nye højder, så er det næsten umuligt at komme uden om firmaet Gene Café og deres kafferistere. Typisk er kafferistere produceret til store eller mellemstore virksomheder, og der findes derfor få maskiner, der kan give en professionel rist af kaffebønner i hjemmet. Men det ændrer Gene Café på med deres mindre, meget stilfulde kafferister.

Kafferistere i hjemmet

Mange har efterhånden en kaffekværner, der kan give dig frisk kværnet kaffepulver, når du lige står og mangler en kop. Men forestil dig, at du kan starte hele processen i kaffebrygningen fra dit hjem – altså helt fra stadiet, hvor bønnerne skal ristes. Det kan du med Gene Cafés kafferistere, der er lavet til det private hjem.

Med en kafferister rister du grønne bønner, altså, det første stadie bønner er på, lige efter de er taget ud af skallen. På maskinen indstiller du derefter tid og temperatur, sådan at du kan få lige præcis den rist, du ønsker. Der er stor mulighed for at variere på, hvordan bønnerne skal være, så der kan sagtens lægges mange timer i at finde lige den rist, som du bedst kan lide.

Gene Cafés kafferistere

Gene Cafés kafferistere varierer fra andre på markedet, fordi de er beregnet til hjemmet og produceret med brugeranvendelighed for øje. Det er ikke nemt at finde den bedste rist af dine bønner, men det er super nemt at eksperimentere med forskellige temperaturer og forskellige tider på ristningen. Gene Cafés kafferistere har to displays, en til tid og en til temperatur, der gør det nemt at indstille.

Som sagt kan det kræve lidt at sætte sig ind i processen med ristning. Samtidig er der noget udstyr, der kan gør det en del nemmere, såsom:

  • En vægt
  • Doseringsske