Gode idéer til at personlig gave til din veninde

Når du skal give en gave til din veninde, kan det være svært at finde ud af, hvad der vil være den perfekte gave. Du vil gerne overraske og imponere hende, men du vil samtidig gerne finde på en både brugbar og kreativ gave.

Hvis du gerne vil tænke lidt ud af boksen og finde på noget anderledes, kan du få gode idéer her til en personlig gave.

Lav en personlig gavekurv med hendes favoritter

Du kender helt sikkert din veninde rigtig godt. Derfor ved du også lige præcis, hvad hun elsker at drikke, spise, se, lytte til osv. Hvis du vil lave en personlig og kreativ gave, der viser, at du har gjort lidt ekstra ud af det, så kan du lave en gavekurv.

Du kan finde masser af gavekurve, der er lavet på forhånd, men de er sjældent ret personlige. Derfor kan du i stedet finde en tom kurv og fylde den med alle hendes favoritter. Når hun modtager den, kan hun med det samme se, at du har gjort noget ud af det.

Overrask hende med en fuldstændig planlagt dag

En kreativ gave kan være rigtig mange forskellige ting. Når du gerne vil finde på noget anderledes, kan du også arrangere en hel dag, hvor din veninde bare skal læne sig tilbage og følge med. Du kan planlægge en dag, hvor du og hende skal alt muligt forskelligt, som hun ikke aner noget om. Det kan f.eks. være at spise morgenmad sammen, at tage ud og få en massage, at tage ud og klatre i træer, at tage i biografen, at tage ud og nyde en lækker middag, at tage ud og få lavet negle m.m.

Det kommer fuldstændig an på, hvad din veninde godt kan lide at lave. Du kan arrangere dagen, så den bliver præcis i hendes ånd.