Gode råd og tips til lejligheden for singlen

De fleste indretningseksperter henvender sig til personer med en familie eller kæreste, når de giver gode råd og tips til boligen. Det virker dog irrationelt. Der er nemlig langt flere muligheder for singlepersonen, der helt selv kan vælge, hvordan boligen skal indrettes. Derfor bliver der i følgende givet gode råd og tips til singlen, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sin bolig.

Soveværelset

This is where the magic happens, og derfor er det vigtigt, at der er fokus på det rum. Først og fremmest handler det om at skabe en intim og personlig stemning i rummet. Hertil er vægmalingen vigtig. Du kan selvfølgelig være på den sikre side med billig maling i hvide farver, men det kan også give rummet et personligt præg, hvis du benytter dig af en lidt anderledes personlig farve.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du har en god seng. Du skal gøre op med dig selv, om du vil have en enkeltseng, hvor I selvfølgelig er nødsaget til at ligge tæt sammen, hvis du har en overnattende. Det er jo ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Du kan også overveje en stor seng, hvor du virkelig kan brede dig. Vigtigt er det, at du har en seng, der passer til dit behov. Mange personer ligger i en alt for blød seng, der i det lange løb kan give rigtig slemme rygproblemer. Selvfølgelig er det dog forskelligt fra person til person, hvor blød en seng skal være.

Køkkenet

Køkkenet er kendt som boligens hjerte – og det med god grund. Det er dog vigtigt, at du gør op med dig selv, om det at lave mad er noget, du vil praktisere meget. Hvis du er meget social anlagt, er det super dejligt at have et fedt køkken, hvor du kan invitere folk over til et lækkert glas rødvin og selvfølgelig en god bid mad.

Et godt og effektivt køkken gør det bare meget mere overskueligt at skulle bruge det. Hvis du har godt med plads og de rigtige køkkenredskaber, er det en fryd at lave mad.

Stuen

Her skal du virkelig sætte dit personlige præg. Stuen er der, hvor du flader ud. Det er der, hvor du bruger de fleste vågne timer, og det er der, hvor det i største grad handler om at finde den gyldne middelvej mellem det behagelige og det komfortable.

Hertil er det vigtigt at overveje, hvorvidt du skal have et fjernsyn, og i så fald, hvor meget det skal fylde. Det kan selvfølgelig være rart at have et fjernsyn, men det kan til tider også være en kilde til at prokrastinere de vigtige ting i livet. Eller i hvert fald ting der giver dig mere værdi.

Hvis du ikke har et fjernsyn og prøver at holde lidt igen med telefonen, bliver du pludselig nødsaget til at bruge din tid anderledes. Det kan være, at du begynder at læse bøger i meget højere grad.

Det bringer mig videre til bogreolen. Man tror det ikke, men rigtig mange mennesker kigger på bogreolen som noget af det første, når de kommer på besøg første gang. Det er fordi, at hvorvidt man har bøger og hvad man har, giver et rigtig godt indblik i, hvilken type person, man har at gøre med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *