Idéer til værtindegaver

Skal du snart til en julefrokost? Eller skal du besøge din veninde til en middag? Så står ud måske og har brug for inspiration til en værtindegave. Når du køber værtinde gave, behøver det ikke være noget hverken vildt eller dyrt. Det er meget almindeligt at give noget, som hun kan servere i løbet af aftenen, men det behøver ikke være tilfældet.

Den klassiske

Hvis du gerne vil køre den helt klassisk, kan du gå ud og købe en god flaske vin fra Uhrskov Vine. Det er noget, som de fleste vil blive glade for. Hvis hun har lyst, kan hun altid servere den i løbet af aftenen, så I kan teste den sammen. En klassisk gave ville også være en buket blomster eller en æske chokolade.

Den personlige

Du kan også vælge at gøre det lidt mere personligt, hvis du kender værtinden godt. Hvis I f.eks. har en fælles interesse for skønhed, kan du give en creme magen til den, du lige er begyndt at bruge og har forelsket dig i. På den måde følger der en historie med. Det kan også være, at I i lang tid har gået og snakket om at tage ud og spise brunch, men aldrig har fået gjort det. Så kan du give hende et gavekort til brunch for to. Det er sjovt, fordi det er noget internt mellem jer to og noget personligt.

Den anderledes

Hvis du gerne bare vil have skabt et godt grin med din værtindegave, kan du købe noget, der er helt anderledes. Noget der ikke nødvendigvis er så brugbart, men som vil kunne starte en sjov snak med det samme. Hvis du laver en enkelt søgning på nettet efter skøre gaver eller gadgets, vil du lynhurtigt støde på nogle. Det kunne være sådan noget som et farveskiftende krus, en syngende hue eller toiletgolf.