3 gode råd til en pænere stue med plakater

Af og til har man brug for lidt forandring i sit hjem. Det bliver hurtigt det samme, og at få lidt nye ting ind i rummet kan give det et friskt pust. Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du kan bruge plakater til at pynte stuen.

Motiver og farver

Der er så mange forskellige plakater at man kan vælge imellem. Det er ret usandsynligt at man ikke finder én eneste man bryder sig om. Der findes rigtig mange forskellige motiver og farver, så man sagtens kan få plakaterne til at fungere i rummet, og man kan også sagtens finde nogle som passer til møblerne i stuen. Du kan tage et kig på Minida.dk og se det store udvalg de har. Du har måske allerede tænkt over, hvilke motiver som vil passe ind i stuen? Der er nogle forskellige genrer på Minida.dk, så det er dejlig nemt at finde præcis den type plakater man gerne vil have. Man kan med fordel lave en liste over de plakater at man kan lide, og se hvilke der passer til stuen. Plakaterne kan også sagtens hænges i andre rum, hvis det lyster.

Variation

Når man har fundet de plakater at man godt kan lide, er det vigtigt lige at kigge på størrelserne. Hvis man har købt en del plakater, er det en god idé med mange forskellige størrelser, da det giver et bedre look på væggen. Men hvis du har 2 eller 3 plakater, kan de sagtens hænge pænt ved siden af hinanden. Men at have lidt forskellige størrelser ser bare godt ud, så der er lidt variation. Når det kommer til dine plakater til stuen, skal du også tænke over at plakaterne skal hænge sammen. Der skal gerne være en rød tråd igennem dem, så det ikke bliver kaotisk at se på. Farverne skal i hvert fald passe sammen, ellers kan det irritere øjet.

Pynt til plakaterne

Ud over selve plakaterne, kan man gøre lidt ekstra for at de passer ind til netop din stil. Plakaterne fra Minida.dk er lavet af materialer som giver en god kvalitet, så hvis man bare gerne vil hænge dem på væggen som de er, er det en mulighed. Dog kan man også nemt finde rammer til dem, så det giver et lidt andet look. Man kan også selv designe rammerne, ved at male eller putte noget glimmer på. Der er mange muligheder når det kommer til at pynte din stue, og det er egentlig kun din egen fantasi som sætter grænsen. Du kan også sætte en lille hylde op under dine plakater, og sætte nogle planter på. Alle farverne samles, og giver et varmt og hyggeligt sted i stuen.