Oplev verdenen som frivillig arbejder

Hvis du går med drømmen om at rejse til udlandet og fordybe dig i et lands kultur og samtidig ønsker at gøre en forskel, bør du overveje at arbejde som frivillig i udlandet. Det er en unik måde at fordybe sig i et land, og samtidig opleve det andre turister ikke gør.

Som frivillig vil du få mulighed for at komme ind under huden på et lands kultur ved at hjælpe de lokale med deres arbejdsopgaver.

Der findes en række forskellige arbejdsopgaver, hvor man kan arbejde med blandt andet børn eller dyr.

Man kan eksempelvis undervise børn inden for en række forskellige fag herunder matematik, sprog, idræt og meget mere. Der er også mulighed for at arbejde på et børnehjem, hvor man skal være med til at passe og lege med børn, der har haft en hektisk start på livet.

Sådan en arbejdsopgave gør, at børnene uddannes og udvikler sig, hvilket ikke ville være muligt, hvis ikke der var frivillige.

Man kan også vælge at arbejde med dyr, hvor formålet er at behandle dyr, der enten er blevet skadet eller mishandlet. Der vil samtidig også være mulighed for at passe truede dyrearter ved at give dem de bedste rammer for overlevelse.

I projekter med dyr vil man udføre vigtige opgaver, der kræves for, at dyrene får et så naturligt liv som muligt.

Udover at arbejde med børn og dyr vil man også indgå i et socialt fællesskab med andre frivillige fra hele verdenen, der også er ivrige efter at gøre en forskel. Hvis man er opsat på at opleve verdenen som frivillig, kan man gøre dette igennem Adventuredk, som har mange års erfaring med at sende unge mellem 18 og 35 år ud i verdenen. Det er muligt at rejse på de fleste tidspunkter af året, og rejserne kan variere alt efter destination og ens egne ønsker.

Så hvis du ønsker at opleve verdenen og samtidig gøre en forskel, er frivilligt arbejde i udlandet lige noget for dig.