Råd og vejledning ved oprettelse af konto hos online spiludbyder

Ønsker du at spille og bette på kampe, opgør, dueller, løb og lignende over hele verden hjemme foran computeren? Så kan det være en fordel at finde en online udbyder af sportsbooking, således man kan få afprøvet sine teorier og finde ud af, hvor god man er til at forudsige forskellige ting på baggrund af sandsynligheder. Først skal man have fundet sig den udbyder, man ønsker at benytte sig af, hvilket skal afstemmes med de krav og behov, der måtte være. Et krav kunne eksempelvis være, at det skal være muligt at spille på FA Cuppen, Le Mans eller lignende, hvorved det kan være en fordel at undersøge, på hvilke sportsgrene de forskellige udbydere tilbyder odds. Derved kan man på forhånd sørge for, at det er muligt at spille de på det ønskede, inden man tilmelder sig.

Velkomstbonus udbetales ved oprettelse – vær opmærksom på promokoden

Når man skal tilmeldes et bettingsite, kan det også være en fordel at være opmærksom på den velkomstbonus, der hos de forskellige bettingsites tilbydes. Dette kunne eksempelvis være som hos Betfair, hvor der gives en velkomstbonus på 100% af første indbetaling på op til 1000 kroner. Derved får man eksempelvis sat 500 kroner ekstra ind på sin konto på bettingsitet, såfremt man ved første indbetaling vælger at indbetale 500 kroner. For at få denne bonus indløst er det særdeles vigtigt, at man finder og skriver den promokode, der tilhører den givne udbyder, således man kan lukrere af velkomstbonussen. Denne kode skal typisk skrives efter, at man har udfyldt forskellige personlighedsoplysninger, der eksempelvis skal være med til at bekræfte ens alder, navn og andre oplysninger.

Krav til gennemspil, gyldighed osv. skal også studeres nøje

Når man så er blevet medlem, er der nogle forskellige ting, man skal holde sig for øje i forhold til de regler, der er i forbindelse med gennemspil og gyldighed af velkomstbonussen. Det forholder sig nemlig således, at der hos Betfair er et gennemspilskrav på mindst fire gange, hvilket vil sige, at velkomstbonussens beløb skal benyttes i mindst fire forskellige odds. Her skal man også være opmærksom på, at væddemålet kun tæller i de fire gennemspilninger, såfremt det givne spil mindst giver 1.8 gange igen. Dette er vigtigt at gøre inden for 90 dage, da gyldigheden herefter ikke vil være tilstedeværende, hvorved velkomstbonussen bortfalder. Derfor kan det være en fordel at tænke hurtigt og klogt for at få mest muligt ud af sin Betfair bonus, hvorved man også kommer godt i gang med udfordrende og spændende odds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *