Sådan indretter du nemt og enkelt et hyggeligt børneværelse

Det er hverken svært eller udfordrende at indrette et børneværelse. Tværtimod så er det en hyggelig opgave, der giver dig lov til at give den lidt ekstra gas med farver, mønstre osv. Et børneværelse skal ikke være kedeligt. Det skal til gengæld være hyggeligt og behageligt at være på.

Hvis du står og skal indrette et børneværelse, kan du få nogle tips til, hvordan du kan komme i gang med det.

Vær ikke bange for farver

Når du indretter et børneværelse, behøver du ikke at være bange for farver. Farver er med til at give et rum både stemning, karakter og personlighed. Det er samtidig noget, som børn godt kan lide. Du kan komme farver på vægge, møbler, lamper, tæpper m.m. Hvis du gerne vil forsøge at skabe en nogenlunde sammenhængende indretning, kan du udvælge 2-3 farver, som du indretter i. Når du på den måde lader nogle bestemte farver gå igen, vil det automatisk skabe en rød tråd.

Pynt med ting i fint design

Der findes rigtig mange fine ting, der er designet specielt til at være på et børneværelse. Derfor er det også helt oplagt at gå på jagt efter nogle af den slags ting. Hos Børnenes Kartel kan du finde et bredt udvalg af ting til et børneværelse. Det gælder f.eks. gulvtæpper, vækkeure, bamser, billeder, højdemåler, lamper m.m. Udover det kan du også finde legetøj til børn i alle aldre. Find legetøj 4 år her.

Gør plads til opbevaring

Selvom et børneværelse vigtigst af alt skal være hyggeligt, så må det også gerne være en smule praktisk. Der skal være plads til mange ting på et børneværelse, så det er godt at have en masse opbevaringsplads. Det kan f.eks. være i form af et højskab fyldt med kasser, hvor alting kan sorteres i.