Skab hygge i hjemmet med en ny lænestol

Når man tænker på en lænestol, forbinder man det som regel med hyggelige stunder og tider. Hele familien kan få gavn af den, om end det er med et glas vin og en god bog eller børnene som nyder en tv-serie og et glas saftevand. Lænestolen skal både være med til at skabe en stemning i hjemmet og være behagelig at sidde i. Det er vigtigt, at man finder den lænestol, som passer til sit eget hjem og ens personlige stil. Dette varierer ofte fra person til person, både i forhold til stilen i hjemmet men også i forhold til de behov, som skal opfyldes. Der kan for eksempel være stor forskel på hvilken lænestol, man skal vælge, hvis man er en børnefamilie eller et ungt par, som lige er flyttet i lejlighed.

Mange forskellige stilarter og farver

Når nu der er så mange forskellige typer mennesker og familier, er der selvfølgelig også mange forskellige varianter af lænestole. Inde på ILVAs hjemmeside, kan man se mange lænestole i forskellige farver og stilarter, så der er noget til enhver smag. Skal man for eksempel bruge en lænestol på gæsteværelset, kan man vælge en Goteborg model, som både er god at sidde i, men også fungerer godt som en opbevaringsplads til overtøj og lignende. Er det derimod en lænestol, som skal bruges til stuen og de hyggelige stunder med familien, ville en stor Kingston stol være et godt udgangspunkt, da den er rigtig god at putte sig ned i. Man kan vælge mellem alverdens forskellige lænestole, og der skal nok være en som passer til din sofa, hvad enten den er købt på et loppemarked eller i en designerbutik.

Få lænestolen leveret direkte til døren

En nem måde at købe din nye lænestol på, kan være over ILVAs hjemmeside, hvor du hurtigt kan få overblik over alle de forskellige varianter. Man kan vælge at hente varen i sin nærmeste butik, når man har bestilt, men man kan også få det sendt direkte hjem, så man undgår bøvlet med selv at skulle fragte det rundt. Når man bestiller lænestolen direkte hjem, skal man først booke en leveringsdato, hvorefter man dagen inden leveringen får en SMS med et 3 timers interval for ankomsten af varen. Der bliver naturligvis også ringet 30 min. før leveringens ankomst, så man er helt klar til at modtage sin ordre. Det er altså simpelt og nemt at få sin nye lænestol sendt direkte hjem.

Se det store udvalg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *