Stor boligtrend i år 2017

Vi går snart ind i et nyt år, hvilket også betyder at nye boligkollektioner og trends kommer til. Vi har set rigtig mange spændende tendenser i år 2017, som vi vil forsøge at afrunde på fornemmeste maner her på Isenkram-tilbud.dk

Hjemmet fik et naturligt touch  

2017 blev året hvor vi dyrkede det naturlige endnu mere, end vi allerede gjorde det i år 2016. Vi tog det til os i fornemmeste vis, ved at bringe naturlige materialer ind i vores boliger, såsom i træ i mange forskellige træsorter som har fået rigtig meget plads og fokus i mange danske hjem.

Symbolikken i det naturlige og organiske har principielt også en parallel til kost og velvære. Som forbruger er vi blevet mere opmærksomme på, hvad vi indtager af fødevare og brug af forskellige produkts-midler. I samme omfang gør dette sig gældende inden for møbelindustrien, eftersom der er kommet en præference for bæredygtighed og grøn produktion.

Tendensen siger at forbrugeren hellere vil støtte projekter, hvor der er taget højde for disse eksterne faktorer, som i princippet er med til at gøre produktet dyrere, men kvalitet og produktion bedre.

Flotte plankeborde trends

2017 blev også året hvor plankebordet ”måske” peakede. Det nåede i hvert fald nogle rekordhøje salgstal, og det blev efterhånden et ”must have” bord hos alle danske boligbutikker. Plankebordet fås i alle størrelser og priser. Herunder producerede danske Hübsch også nogle ret interessante og stilfulde modeller, der viste sig at blive en rigtig fornuftig forretning.

Det bliver spændende at se i 2018 hvordan trenden i forhold til naturlighed fortsætter. Det har klart været årets største omdrejningspunkt, og har i princippet påvirket flere forskellige elementer indenfor boligindretning, i takt med at farverne også har ændret sig.

I en periode var det udelukkende sort og hvid, men dags dato anses det rettere som kedeligt. Ifølge boligmagasinerne laver man som oftest en kombination, hvor man giver rummet mere karakter og personlighed, ved eksempelvis at farve en af de fire vægge i anden kontrast. Det er ikke unaturligt at kontrasten er beige, eller af brunlig nuance i relation til naturen.

Vi glæder os til udviklingen fremadrettet.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *