Få jeres drømmehus med specialbyggede træhuse og lækkert interiør

Hvem drømmer ikke om et specialdesignet træhus, som man selv har ladet bygge? Der kan selvfølgelig være noget over at overtage et hus, som andre har boet i, fordi der er opbygget en særlig ånd og stemning i huset af levet liv. Når dette så er sagt, kan der være noget endnu mere magisk over at opbygge sit eget drømmehjem fra bunden af og selv sætte sit præg fra start til slut og træde ind i urørte rum og gøre dem til sine helt egne fra start af. Drømmer du nat og dag om smukke og specialdesignede Træhuse, er det her, du skal læse videre. Vi fortæller mere om, hvilke muligheder der, så du og din familie kan få netop det træhus, som I altid har drømt om. 

Vælg antal kvadratmeter

Der findes mange muligheder for at få lige netop det træhus, som I drømmer om. Det første, I kan tage stilling til, er antallet af kvadratmeter i huset. Der er en tæt sammenhæng mellem størrelsen på jeres familie og antallet af kvadratmeter, som regel. I kan også være et par, der er pladskrævende, og som har trang til store rum og masser af plads og plads også til jeres hobbyer og øvrige gøremål. Uanset hvad, kan I tage en snak og få rådgivning omkring antallet af kvadratmeter, så det passer skræddersyet til jeres behov. Det kan også være en fordel at tænke frem i tiden, såfremt I for eksempel overvejer eller planlægger en familie-forøgelse, så der også i fremtiden vil være plads nok. I får jo trods alt kun bygget huset en gang i livet, så hvorfor ikke tænke fremad omkring jeres fremtidsbehov? 

Vælg vinkelbygget træhus 

Der kan være mange modeller for træhuset, som I skal tage stilling til. Her findes der en model, der er vinkelbygget, så I får en smuk vinkel på jeres træhus. Det kan også være et hus uden vinkel, som har en grundplan, der ligger skønt på en stor grund. Uanset hvad, kan I altid få et uforpligtende møde, hvor I sammen går igennem planløsningen for træhuset, så I føler, at I får tilpasset det præcis, som I vil have det. Indretning er nemlig noget, som ikke alle er lige skarpe til, og her kan det være en fordel at få eksperters hjælp hertil. 

Funkis stil

Er I meget arkitekturinteresserede og ønsker en bestemt arkitektonisk stil på træhuset, er der rig mulighed for at vælge et træhus i funkis stil. Den berømte stil, som skaber et funktionalistisk udseende, og som i 1950´erne gav et præcist, kvadratisk og funktionelt udseende til de smukke villaer, rækkehuse og hele bygninger, som arkitekter som Arne Jacobsen stod for. En sådan stil kan I se på diverse modeltegninger i kataloget, som illustrerer denne stil, og I kan se, om det er noget for jer. Det handler meget om livsstil, personlig smag og dagligdagsbehov, og her kan I igen få god rådgivning til, hvorvidt en funkis villa ville være jeres drømmehjem fremover. Ønsker I terrasse og overdækning, bliver dette et tillæg til prisen for træhuset, hvilket kan være en investering, I får glæde af, når hele familien er samlet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *