Opgrader din indretning

I dagens Danmark går vi meget op i indretning og udstyr, men hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen, og have noget stående fremme i køkkenet, stuen, osv. som andre ikke har?

Herunder er der nogle enkelte bud, på hvordan du kan få dig selv til at tænke lidt anderledes, samt prøve en helt ny indretningsstil.

Til køkkenbordet

Hvad har du stående på dit køkkenbord lige nu? Formentlig nogle flotte salt- og peberkværne som så mange andre.

Hvad hvis du havde en Stegeso stående som pynt? Du tænker sikkert, at det vil være en underlig form for pynt. Men der findes faktisk rigtig mange forskellige slags stegeso. Dem der er lavet i keramik er ekstrem pæne, og kan faktisk passe perfekt ind som pynt, selv i et moderne køkken, det hele handler om lidt fantasi, der er mange kreative løsninger med sådan et anvendeligt stykke pynt. Udover at det kan fungere godt som pynt, skal det også siges, at mad der bliver lavet i en stegeso, kan smage ekstremt godt, hvis man tilbereder det rigtigt. Det vil derfor være to fluer med et smæk at investere sine penge i sådan et objekt.

Til stuen

Mange har billeder, lysestager osv. hængende/stående i deres stue som pynt. Men lige netop  stuen, er der rigtig mange muligheder for at få opgraderet indretningen. En af disse muligheder kunne være, at købe gevir fra en kronhjort eller en buk. Selvom du ikke er jæger, så kan man sagtens have det hængende. Det er flot og passer stort set ind i alle hjem.

Men der er så mange forskellige stile, og modsat køkkenet, så er stort set alle stuer forskellige. Enten er farverne anderledes eller bare indretningen. Det er derfor lettere at være anderledes netop i stuen. Sæt dit præg på indretningen, og ikke være bange for hvad andre mener, så længe du føler dig tilpas. Hvis du gør det, er der ikke meget der bør ændres. Med tiden kan man skifte smag og stil. Derfor skal man bare have mod på at lave en udskiftning når man har en ide, frem for at trække tiden og eller se tiden an.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *